CALÇOTADES 2018/19

Una història que es repeteix any rere any: “EL CALÇOT”

Una ceba blanca (Allium Cep L.) que es conrea d’una manera molt especial perquè sigui allargada, i que resulta ser un dels plats típics per excel·lència de la gastronomia catalana. Des del restaurant Taula Casolana volem oferir-te la possibilitat de gaudir d’aquesta experiència gastronòmica juntament amb  la nostra salsa de Romesco de la Sra. Julia.

Un Vallès anomenat “Benaiges”, a la fi del segle XIX, va ser el primer a començar a utilitzar aquesta ceba per rostir a les brases i també que ideo la salsa més idònia per acompanyar-los (SALSA ROMESCO).

Des d’aquest moment, es va convertir en un dinar per festejar dels Vallesos de l’època. Els quals en dies festius, s’ajuntaven per cuinar els calçots a amb les brases de sarments de vinya. Ara som nosaltres que volem que gaudeixis de la FESTA DE LES CALÇOTADES ECO, productes únics, 100% naturals, exquisits i saludables en un entorn tranquil i ple de vegetació.

MENÚ CALÇOTS 

Restaurant Taula Casolana

A partir del 3 de Novembre 2018

AL JARDÍ
Calçots ecològics
Salsa romesco de la “Sra. Júlia ”
Porró de vi

CENTRALS A TAULA
Enciams “ressò”
Tomàquets “ressò”
Olives
Pa i cistella de tomàquets per “sucar”

GRAELLADA DE CARN AL CARBÓ
Xurrasco
Botifarra de “Duroc”
Xai
Cansalada
Pollastre

PER ACOMPANYAR
Mongetes saltejades
Graellada de verdures de temporada

DOLÇ
Crema catalana cremada

CELLER
Aigua mineral
Vi o Sangria
Cafès i infusions

 

Preu del menú per persona:

33€

(IVA inclòs)

Masia on abans era Paradis Can Amat, molt prop de Barcelona i de les montanyes de Montserrat al costat de la factoria Seat de Martorell
(A la comarca del BAIX LLOBREGAT)