De l’hort a la taula

LA MORANA GREEN

Cada matí recollim els millors productes de l’hort per a tu

L’hort està ubicat a la finca de La Morana dintre del terme municipal d’Anglesola, província de Lleida. Treballem la terra de la manera més natural possible, sense productes químics i respectant l’entorn, per obtenir els millors productes amb el gust de tota la vida.

La finca té una extensió de més de 7 hectàrees d’hortícola i producte ecològic. Utilitzem planter ecològic i de producció pròpia controlant així tot el procés de traçabilitat dels productes.

LA FINCA

La Morana es una finca d’agricultura ecològica de 5,8 Hectàrees situada a la població d’Anglesola (Lleida), dedicada al conreu i producció de verdures i hortalisses i conserves 100% ecològiques destinades a la comercialització i consum per la Restauració, Hosteleria, comerç de proximitat i particulars.

Gracies a la seva localització geogràfica a menys de 100 km de l’àrea metropolitana, permet recollir cada matí els millors productes de l’hort per tal de que arribin als nostres clients frescos i amb les millors garanties.

FILOSOFIA

Som el que mengem

Cada substància que conté l’aliment acaba a les nostres cèl·lules, millorant la nostra salut i fins al nostre estat d’ànim. Una alimentació sana i conscient contribuieix a construir una societat sana i conscient. Cada dia hi ha més persones que saben i senten que hi ha una nova forma de viure i d’alimentar-se en harmonia amb l’entorn. Cultius que respecten els cicles de la terra, que creixen al seu ritme sense elements químics; animals que es crien sense estrès, ben alimentats i ben tractats.

A la Morana volem posar el nostre granet de sorra a aquesta forma de viure, fent arribar a la gent productes vegetals i animals en les millors condicions de criança, conservació i sabor. Aquesta és la nostra raó de ser i la nostra humil manera de tornar a la natura tot el que ens regala.

100% ecològic i natural

Siguem el millor que puguem ser

En el nostre equip tenim a un restaurador que somia que en els restaurants se serveixin plats procedents de matèries primeres ecosostenibles, a un expert conserver que somia en fer conserves amb la mateixa premissa, a una gelatera que ha portat la nostra filosofia a la seva forma més dolça i deliciosa, a un ramader de carn de porc ecològica, un criador de toro de Lídia, a un agricultor expert en noves tècniques de cultiu sense additius… Som un equip de persones molt diferents amb una màxima comuna:

“Si som el que mengem, siguem el millor que puguem ser”